Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Kincsem (2017) me titra shqip
Kincsem (2017)

Kerko burime online per te shikuar filmin Kincsem (2017) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Kincsem (2017) ne gjuhen angleze
Një film i bazuar mbi ngjarje të vërteta. Erno Blaskoviç humbi gjithçka pas revolucionit hungarez të 1848-ës. Kincsem, një kalë mahnitës, i jep kuptim jetës së tij të shkatërruar. Ernos i jepet mundësia të marrë gjithçka që ka dashur: hakmarrjen, dashurinë dhe famën.

Komente