Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Kim Possible (2019) me titra shqip
Kim Possible (2019)

Kerko burime online per te shikuar filmin Kim Possible (2019) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Kim Possible (2019) ne gjuhen angleze
Kimi dhe Roni fillojnë gjimnazin dhe bëhen miq me Athinën. Nën drejtimin e Kimit, Athina bëhet anëtarja më e re e Ekipit të Plotfuqishëm dhe shpejt fillon t'ia kalojë asaj. Por kur Drakeni dhe Shego rishfaqen në Midelton, treshja duhet t'i ndalojë.

Aktoret Kryesor
Komente