Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Killing (2018) me titra shqip
Killing (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin Killing (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Killing (2018) ne gjuhen angleze
Kjo është historia e një samurai të ri, që vendos të lë jetën e qetë në fshat për t’u bashkuar me një grupi luftëtarësh që do shkojnë në kryeqytet. Ai fillon dhe të kuptoj që jetë e një samuarai nuk është aq e thjesht sa ai mendonte dhe që vendime të rëndësishme duhet të merren.

Aktoret Kryesor
Komente