Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Killerman (2019) me titra shqip
Killerman (2019)

Kerko burime online per te shikuar filmin Killerman (2019) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Killerman (2019) ne gjuhen angleze
Mo Dajmond është një pastrues parash në Nju Jork i cili zgjohet pa kujtesë dhe me miliona dollarë të thata dhe drogë. Ai kërkon rrugët në kërkim të përgjigjeve ndërkohë që përpiqet t'i shmanget një bande të dhunshme dhe disa policëve të korruptuar.

Aktoret Kryesor
Komente