Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Keys to the Heart (2018) me titra shqip
Keys to the Heart (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin Keys to the Heart (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Keys to the Heart (2018) ne gjuhen angleze
Një ish boksier, Jo-ha, e jetonte jetën vetëm falë forcës së tij fizike. Lavdia e kampionit i zgjati vetëm një moment. Një takim i riktheu lidhjet e harruara të së shkuarës dhe më në fund mëson çdo të thotë familje.

Aktoret Kryesor
Komente