Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Ken : Legend of Yuria (2007) me titra shqip
Ken : Legend of Yuria (2007)

Kerko burime online per te shikuar filmin Ken : Legend of Yuria (2007) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Ken : Legend of Yuria (2007) ne gjuhen angleze
Një film i shkurtër që flet për Julian, dashurinë e Kenshiros. Si nisi historia e saj dhe deri sa u kthye ne gjeneralin e fundit të Nantos.

Aktoret Kryesor
Komente