Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Justice League vs the Fatal Five (2019) me titra shqip
Justice League vs the Fatal Five (2019)

Kerko burime online per te shikuar filmin Justice League vs the Fatal Five (2019) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Justice League vs the Fatal Five (2019) ne gjuhen angleze
Një udhëtim në kohë bën që anëtarë të Legjionit të Superheronjve të kthehen mbrapa në kohë dhe të bashkëpunojnë me Ligën e Drejtësisë për të mposhtur një skuadër që dëshiron shkatërrimin e Tokës. Kjo shndërrohet në një betejë epike që ndryshon jetën e shumë anëtarëve.

Aktoret Kryesor
Komente