Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Lana Wachowski

Regjizor: Lana Wachowski

Lana Wachowski and her sister Lilly Wachowski, (also known as 'The Wachowskis') are the duo behind ground-breaking movies such as The Matrix (1999) and Cloud Atlas (2012). Born to mother Lynne, a nurse, and father Ron, a businessman of Polish descent, Wachowski grew up in Chicago and formed a tight creative relationship with her sister Lilly. ...
Shfleto te gjithe filmat e Lana Wachowski
Lilly Wachowski

Regjizor: Lilly Wachowski

Director, writer and producer Lilly Wachowski was born in 1967 in Chicago as Andrew Wachowski, the son of Lynne, a nurse and painter and Ron, a businessman. Lilly was educated at Kellogg Elementary School in Chicago, before moving on to Whitney Young High School. After graduating from high school, she attended Emerson College in Boston, but ...
Shfleto te gjithe filmat e Lilly Wachowski
Cover e Filmit
Filmi Jupiter Ascending (2015) me titra shqip
Jupiter Ascending (2015)

Kerko burime online per te shikuar filmin Jupiter Ascending (2015) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Jupiter Ascending (2015) ne gjuhen angleze
Në të ardhmen, një grua e re vihet në shenjestrën e Mbretëreshës së Universit për tu vrarë dhe pikërisht këtu fillon fati i saj për t'i dhënë fund pushtetit të Mbretëreshës.

Komente