Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Joker (2019) PA PERKTHIM me titra shqip
Joker (2019) PA PERKTHIM

Kerko burime online per te shikuar filmin Joker (2019) PA PERKTHIM me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Joker (2019) PA PERKTHIM ne gjuhen angleze
FILMI DO TE PERKTHEHET SAPO TE DALIN TITRAT! Historia e origjinës së keqbërësit ikonik, siç nuk është treguar kurrë më parë në ekranin e madh të kinemasë. Një studim mbi karakterin e zymtë të Arthur Fleck, një personi të papërfillur nga shoqëria dhe një histori paralajmëruese.

Aktoret Kryesor
Komente