Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Jerry Maguire (1996) me titra shqip
Jerry Maguire (1996)

Kerko burime online per te shikuar filmin Jerry Maguire (1996) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Jerry Maguire (1996) ne gjuhen angleze
Është një agjent sporti i suksesshëm por pushohet pasi shpreh një epifani morale. Pas kësaj ai vendos të ndryshojë filozofinë e tij si një agjent i pavarur me të vetmin sportist që qëndron me të dhe sekretaren e tij.

Aktoret Kryesor
Komente