Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
  • Gjatesia 105 Minuta
  • Viti i publikimit 2019
  • IMDB 6.0
  • Komedi
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Jay and Silent Bob Reboot (2019) me titra shqip
Jay and Silent Bob Reboot (2019)

Kerko burime online per te shikuar filmin Jay and Silent Bob Reboot (2019) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Jay and Silent Bob Reboot (2019) ne gjuhen angleze
Jay dhe Silent Bob kthehen në Hollivud për të ndaluar ribërjen e filmit 'Bluntman and Chronic'.

Aktoret Kryesor
Komente