Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
  • Gjatesia 82 Minuta
  • Viti i publikimit 2007
  • IMDB 6.8
  • Horror
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Inside (2007) me titra shqip
Inside (2007)

Kerko burime online per te shikuar filmin Inside (2007) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Inside (2007) ne gjuhen angleze
Natën e Krishtlindjes, një vejushë në tremujorin e tretë të shtatzanisë përndiqet dhe torturohet nga një e huaj e fiksuar me fëmijën e saj të palindur.

Aktoret Kryesor
Komente