Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
  • Gjatesia 90 Minuta
  • Viti i publikimit 2018
  • Horror
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Inner Ghosts (2018) me titra shqip
Inner Ghosts (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin Inner Ghosts (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Inner Ghosts (2018) ne gjuhen angleze
Një shkencëtare dhe njëkohësisht medium, bashkë me ndihmësen e saj, përpiqen të kryejnë një seri testesh mbi fantazmat, por këto të fundit, vetëm në dukje janë miqësore...

Aktoret Kryesor
Komente