Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Inherit the Viper (2019) me titra shqip
Inherit the Viper (2019)

Kerko burime online per te shikuar filmin Inherit the Viper (2019) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Inherit the Viper (2019) ne gjuhen angleze
Për Kipin dhe motrën e tij, Xhozin, shitja e drogës nuk është thjesht biznesi i familjes, por mënyra e vetme e tyre për të mbijetuar. Kur një marrëveshje shkon tmerrësisht keq, Kipi vendos ta lërë këtë punë. Por përpjekja e tij për t'u arratisur nga trashëgimia e familjes shpejt nis një zinxhir dhimbjesh duke i vënë të gjithë në rrezik.

Aktoret Kryesor
Komente