Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi In the Tall Grass (2019) me titra shqip
In the Tall Grass (2019)

Kerko burime online per te shikuar filmin In the Tall Grass (2019) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin In the Tall Grass (2019) ne gjuhen angleze
Pasi dëgjuan thirrjen e një djali të ri për ndihmë, një motër dhe vëlla futen në një fushë të gjerë me bar të gjatë në Kansas, por së shpejti zbulojnë se mund të mos ketë rrugëdalje... dhe se diçka e keqe i mashtron brenda.

Aktoret Kryesor
Komente