Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Uwe Boll

Regjizor: Uwe Boll

As a child, he produced a number of short films on Super 8 and video before beginning his studies as a film director in Munich and Vienna. He also studied literature and economics in Cologne and Siegen. Uwe graduated from university in 1995 with a doctorate in literature. From 1995-2000, he was a producer and director with Taunus Film-Produktions ...
Shfleto te gjithe filmat e Uwe Boll
Cover e Filmit
Filmi In the Name of the King: Two Worlds (2011) me titra shqip
In the Name of the King: Two Worlds (2011)

Kerko burime online per te shikuar filmin In the Name of the King: Two Worlds (2011) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin In the Name of the King: Two Worlds (2011) ne gjuhen angleze
Një ish-ushtar i Forcave Speciale shkon prapa në kohët mesjetare për të përmbushur një profeci të lashtë dhe përfundon deri në gjetjen e shpjegimit të tij ne përvojat e betejës se veta.

Komente