Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi In Order of Disappearance (2014) a.k.a Kraftidioten me titra shqip
In Order of Disappearance (2014) a.k.a Kraftidioten

Kerko burime online per te shikuar filmin In Order of Disappearance (2014) a.k.a Kraftidioten me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin In Order of Disappearance (2014) a.k.a Kraftidioten ne gjuhen angleze
Një qytetar nderi i cili pastron borën e egër në Norvegji, kur djali i tij vritet gabimisht, Nils vendos të veprojë, ndryshe duke ndezur, një luftë ndërmjet gangsterit vegjetarian “Konti” dhe bosit së mafies serbe, Papa.

Aktoret Kryesor
Komente