Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi I’m Thinking of Ending Things (2020) me titra shqip
I’m Thinking of Ending Things (2020)

Kerko burime online per te shikuar filmin I’m Thinking of Ending Things (2020) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin I’m Thinking of Ending Things (2020) ne gjuhen angleze
Plot me dyshime, një grua e re udhëton me të dashurin e saj të ri në fermën e veçuar të prindërve të tij. Me të mbërritur, ajo fillon të dyshojë për gjithçka që mendonte se dinte për të dhe veten e saj.

Aktoret Kryesor
Komente