Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Hubie Halloween (2020) me titra shqip
Hubie Halloween (2020)

Kerko burime online per te shikuar filmin Hubie Halloween (2020) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Hubie Halloween (2020) ne gjuhen angleze
Pavarësisht përkushtimit ndaj vendlindjes së tij Salemit (dhe festimeve të Hallouinit), Hubi Dubua është pre e ngacmimeve për fëmijët dhe të rriturit bashkë. Por këtë vit, diçka ndryshon gjatë natës dhe shpëtimi i Hallouinit mbetet në duart e Hubit.

Aktoret Kryesor
Komente