Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Steve Pink

Regjizor: Steve Pink

Steve Pink was born in the USA. He is a director and writer, known for High Fidelity (2000), Hot Tub Time Machine (2010) and Accepted (2006).
Shfleto te gjithe filmat e Steve Pink
Cover e Filmit
Filmi Hot Tub Time Machine (2010) me titra shqip
Hot Tub Time Machine (2010)

Kerko burime online per te shikuar filmin Hot Tub Time Machine (2010) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Hot Tub Time Machine (2010) ne gjuhen angleze
Një makinë kohe me defekt në një resort skish çon një burrë pas në vitin 1986 bashkë me shokët e tij dhe nipin e tij, ku duhet të rijetojnë një natë fatale dhe s'duhet të ndryshojnë asgjë për t'u siguruar që nipi të lindet.

Komente