Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Horse Girl (2020) me titra shqip
Horse Girl (2020)

Kerko burime online per te shikuar filmin Horse Girl (2020) me titra shqip



Kerko burime online per te shikuar filmin Horse Girl (2020) ne gjuhen angleze
Sara është një vajzë anti sociale. Asaj i pëlqen kalërimi, arti, zanati dhe serialet me krime. Pikërisht këto të fundit fillojnë të ndikojnë negativisht në gjendjen e saj psikologjike duke rezultuar në haluçinacione dhe gjendje ankthi.

Aktoret Kryesor
Komente