Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi High Flying Bird (2019) me titra shqip
High Flying Bird (2019)

Kerko burime online per te shikuar filmin High Flying Bird (2019) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin High Flying Bird (2019) ne gjuhen angleze
Një agjent sportiv gjen një klient të ri basketbollist si një mundësi biznesi intriguese dhe kontradiktore gjatë një mbylljeje të përkohshme të ndeshjeve.

Aktoret Kryesor
Komente