Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Gun City (2018) me titra shqip
Gun City (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin Gun City (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Gun City (2018) ne gjuhen angleze
Në Spanjë, viti 1921, rrugët e Barcelonës ballafaqohen me policë dhe anarkistë, ndërsa bizneset e paligjshme lulëzojnë. Në këtë atmosferë agjenti Anibal është dërguar me një mision në Barcelonë: Të zbulojë se kush e ka vjedhur dërgesën e armëve të një treni ushtarak. Të gjitha rrugët të çojnë drejt anarkistëve, por a janë vërtetë ata?!

Aktoret Kryesor
Komente