Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Guava Island (2019) me titra shqip
Guava Island (2019)

Kerko burime online per te shikuar filmin Guava Island (2019) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Guava Island (2019) ne gjuhen angleze
Një muzikal i këndshëm i interpretuar nga Donald Glover dhe Rihana, të cilët luajnë rolin e dy personazheve të cilët në mënyrën e tyre duan të ndryshojnë fatin e banorëve të Ishullit të Guavës.

Aktoret Kryesor
Komente