Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Greenland (2020) me titra shqip
Greenland (2020)

Kerko burime online per te shikuar filmin Greenland (2020) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Greenland (2020) ne gjuhen angleze
Xhon Gerriti, gruaja e tij dhe djali i tyre bëjnë një udhëtim të rrezikshëm për të gjetur një vend të sigurt sepse një kometë planet-vrasëse i është drejtuar Tokës.

Aktoret Kryesor
Komente