Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Godzilla: Monster Planet (2017) me titra shqip
Godzilla: Monster Planet (2017)

Kerko burime online per te shikuar filmin Godzilla: Monster Planet (2017) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Godzilla: Monster Planet (2017) ne gjuhen angleze
Pas luftës gjysmë shekullore kundër përbindëshave gjigante, raca njerëzore, duke e braktisur tokën për arsye sigurie, krijon një grup të vogël për të shkuar në një ekspeditë me qëllim rikthimin në planetin tokë. Por gjejnë një ekosistem të ndryshuar dhe të dominuar nga Goxilla.

Komente