Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
  • Gjatesia 90 Minuta
  • Viti i publikimit 2012
  • IMDB 6.3
  • Dramë
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Ginger & Rosa (2012) me titra shqip
Ginger & Rosa (2012)

Kerko burime online per te shikuar filmin Ginger & Rosa (2012) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Ginger & Rosa (2012) ne gjuhen angleze
Një vështrim në jetën e dy vajzave adoleshente, mike të pandashme Xhinxher dhe Rosa, që u rritën në vitet 1960 në Londër në kohën e krizës së raketave kubane.

Aktoret Kryesor
Komente