Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Fruitvale Station (2013) me titra shqip
Fruitvale Station (2013)

Kerko burime online per te shikuar filmin Fruitvale Station (2013) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Fruitvale Station (2013) ne gjuhen angleze
Historia e Oskar Grant III, një 22-vjeçar, banues në zonën Bej, i cili përballet me miq, armiq, familjarë dhe të huaj në ditën e fundit të vitit 2008.

Aktoret Kryesor
Komente