Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Ismaël Ferroukhi

Regjizor: Ismaël Ferroukhi

Ismaël Ferroukhi is a writer and director, known for Le grand voyage (2004), Les hommes libres (2011) and L'exposé (1993).
Shfleto te gjithe filmat e Ismaël Ferroukhi
Cover e Filmit
Filmi Free Men (2011) me titra shqip
Free Men (2011)

Kerko burime online per te shikuar filmin Free Men (2011) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Free Men (2011) ne gjuhen angleze
Ky film është frymëzuar nga ngjarjet e vërteta, në vitin 1939 ndodhi vala e fundit e emigracionit nga Afrika e Veriut, për t'i ikur varfërisë, punëtoret nga Algjeria dhe Maroku u tërhoqën ne Paris për të punuar neper fabrika dhe neper kanotierë ndërtimor, lufta dhe pushtimi Gjerman i dhanë fund këti emigrimi, shumica u kthyen ne shtepi dhe shume pak veta mbeten pas të papune dhe të pa shprese, ne Parisin e pushtuar...

Komente