Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi F.R.E.D.I. (2018) me titra shqip
F.R.E.D.I. (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin F.R.E.D.I. (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin F.R.E.D.I. (2018) ne gjuhen angleze
Një robot inteligjent dhe i adhurueshëm vidhet nga një laborator kërkimor i fshehtë dhe gjendet nga një djalë 15 vjeçar, i quajtur Xhejms. A përbën ai rrezik për fëmijët?

Aktoret Kryesor
Komente