Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Forever First Love (2020) me titra shqip
Forever First Love (2020)

Kerko burime online per te shikuar filmin Forever First Love (2020) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Forever First Love (2020) ne gjuhen angleze
Poli është një fotograf, i cili takohet me dashurinë e tij të parë, Anën, në një treg të mbipopulluar filipin. Pasionet e udhëtarëve rindizen dhe principet e tyre mbi marrëdhëniet, fenë dhe moralin, bien. Nata që kalojnë bashkë do t'i ndryshojë të gjitha.

Aktoret Kryesor
Komente