Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi For Sama (2019) me titra shqip
For Sama (2019)

Kerko burime online per te shikuar filmin For Sama (2019) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin For Sama (2019) ne gjuhen angleze
Për Saman, është një udhëtim intim dhe epik mbi eksperiencën e grave gjatë luftës.

Aktoret Kryesor
Komente