Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Fidelity a.k.a Vernost (2019) +18 me titra shqip
Fidelity a.k.a Vernost (2019) +18

Kerko burime online per te shikuar filmin Fidelity a.k.a Vernost (2019) +18 me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Fidelity a.k.a Vernost (2019) +18 ne gjuhen angleze
"Besnikëria" : Lena është një mami dhe gjinekologe e talentuar, burri i saj Sergei është një aktor në një teatër drame. Ata janë të afërt dhe të butë me njëri-tjetrin, por nuk ka seks. Lena dyshon se Sergei ka një lidhje, por ajo shqetësohet në heshtje dhe nuk e tregon xhelozinë e saj. Në vend që të zgjidhë marrëdhëniet e saj me burrin, Lena fillon ta tradhtojë atë me njerëz të rastit. Gradualisht jeta paralele e Lenës del jashtë kontrollit dhe e ndryshon jetën e saj.

Aktoret Kryesor
Komente