Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
  • Viti i publikimit 2020
  • Dramë
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Fatima (2020) me titra shqip
Fatima (2020)

Kerko burime online per te shikuar filmin Fatima (2020) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Fatima (2020) ne gjuhen angleze
Bazuar në ngjarje historike, tre barinj të rinj në Fátima, Portugali, raportojnë vizione të Virgjëreshës Mari, duke frymëzuar besimtarë dhe zyrtarë të zemëruar të Kishës dhe qeverisë, të cilët përpiqen t'i detyrojnë ata të heqin dorë nga historia e tyre.

Aktoret Kryesor
Komente