Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Eternal Beauty (2019) me titra shqip
Eternal Beauty (2019)

Kerko burime online per te shikuar filmin Eternal Beauty (2019) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Eternal Beauty (2019) ne gjuhen angleze
Pasi Xhejn bie në një gjendje dëshpërimi për skizofreninë e saj, ajo has në burime të reja dashurie dhe jete me rezultate befasuese.

Aktoret Kryesor
Komente