Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
  • Gjatesia 100 Minuta
  • Viti i publikimit 2019
  • IMDB 4.9
  • Western
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Eminence Hill (2019) me titra shqip
Eminence Hill (2019)

Kerko burime online per te shikuar filmin Eminence Hill (2019) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Eminence Hill (2019) ne gjuhen angleze
Një rrugë hakmarrjeje i drejton një vrasës famëkeq dhe një njeri ligji drejt një qyteti fanatikësh, ku përveç peripecive të tjera, do të derdhet edhe gjak.

Aktoret Kryesor
Komente