Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia

Regjizor: Babak Najafi

Babak Najafi was born on September 14, 1975 in Tehran, Iran as Babak Najafi Karami. He is a director and writer, known for London Has Fallen (2016), Snabba cash II (2012) and Sebbe (2010).
Shfleto te gjithe filmat e Babak Najafi
Cover e Filmit
Filmi Easy Money II: Hard to Kill (2012) me titra shqip
Easy Money II: Hard to Kill (2012)

Kerko burime online per te shikuar filmin Easy Money II: Hard to Kill (2012) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Easy Money II: Hard to Kill (2012) ne gjuhen angleze
Jeve, studenti premtues i biznesit dhe narkotrafikanti, kërkon te ndjekë rrugën e drejtë pas viteve që kalon në burg. Për të ka shpresë, disa biznesmenë janë të interesuar të blejnë një softuer që ka krijuar, në burg u pajtua me një armik të vjetër... Por të gjitha janë një iluzion. Jeve mëson se kur ke bërë jetën e krimit nuk ke më kthim pas.

Komente