Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Driving Licence (2019) me titra shqip
Driving Licence (2019)

Kerko burime online per te shikuar filmin Driving Licence (2019) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Driving Licence (2019) ne gjuhen angleze
Një aktor i famshëm duhet të rinovoj patentën e tij dhe inspektori i autoshkollës është një fans i tij, por pas disa keqkuptimesh shumë të papritura ndodhin.

Aktoret Kryesor
Komente