Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Dragon Ball Super: Broly (2018) me titra shqip
Dragon Ball Super: Broly (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin Dragon Ball Super: Broly (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Dragon Ball Super: Broly (2018) ne gjuhen angleze
Goku dhe Vexhita ndeshen me Brolin, një luftëtar sajan ndryshe nga çdo luftëtar që janë ndeshur më parë.

Aktoret Kryesor
Komente