Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Dolittle (2020) me titra shqip
Dolittle (2020)

Kerko burime online per te shikuar filmin Dolittle (2020) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Dolittle (2020) ne gjuhen angleze
Një mjek që mund të flasë me kafshët, fillon një aventurë për të gjetur një ishull legjendar me një nxënës të ri dhe një ekuipazh me kafshëve shtëpiake të çuditshme.

Aktoret Kryesor
Komente