Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Do Not Reply (2020) me titra shqip
Do Not Reply (2020)

Kerko burime online per te shikuar filmin Do Not Reply (2020) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Do Not Reply (2020) ne gjuhen angleze
Çelsi, një adoleshente, rrëmbehet përmes një aplikacioni në rrjetet sociale nga Bred dhe mbahet rob me vajzat e tjera që do të bëhen viktima të vrasjeve të filmuara të tij.

Aktoret Kryesor
Komente