Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Division 19 (2017) me titra shqip
Division 19 (2017)

Kerko burime online per te shikuar filmin Division 19 (2017) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Division 19 (2017) ne gjuhen angleze
Në të ardhmen të burgosurit do të dërgohen në një qytet, ku njerëzit do të mund të argëtohen nga shtëpia duke komanduar jetët e tyre online, përfshirë këtu se çfarë hanë, çfarë veshin, çfarë lexojnë si dhe kur luftojnë...

Aktoret Kryesor
Komente