Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Pierre Coffin

Regjizor: Pierre Coffin

Pierre Coffin is an actor and director, known for Despicable Me (2010), Despicable Me 2 (2013) and Minions (2015).
Shfleto te gjithe filmat e Pierre Coffin
Chris Renaud

Regjizor: Chris Renaud

Director Chris Renaud has established himself as a heavyweight in the world of animation following the phenomenal box office success of recent movies Despicable Me (2010), Dr. Seuss' The Lorax (2012) and Despicable Me 2 (2013). Along with Pierre Coffin and Eric Guillon, he also co-created the iconic Minion characters featured in the Despicable Me ...
Shfleto te gjithe filmat e Chris Renaud
Cover e Filmit
Filmi Despicable Me (2010) me titra shqip
Despicable Me (2010)

Kerko burime online per te shikuar filmin Despicable Me (2010) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Despicable Me (2010) ne gjuhen angleze
Kur një tru kriminal përdor tre vajza jetime si pengje për një skemë të madhe, ai gjen dashurinë e tyre dhe kjo e bën atë të ndryshojë thellësisht për më mirë.

Komente