Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Michael Spierig

Regjizor: Michael Spierig

Michael Spierig was born in Germany. He is a director and writer, known for Predestination (2014), Daybreakers (2009) and Undead (2003).
Shfleto te gjithe filmat e Michael Spierig
Peter Spierig

Regjizor: Peter Spierig

Peter Spierig was born in Germany. He is a director and writer, known for Predestination (2014), Daybreakers (2009) and Undead (2003).
Shfleto te gjithe filmat e Peter Spierig
Cover e Filmit
Filmi Daybreakers (2009) me titra shqip
Daybreakers (2009)

Kerko burime online per te shikuar filmin Daybreakers (2009) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Daybreakers (2009) ne gjuhen angleze
Është viti 2019. Një epidemi misterioze ka përfshirë gjithë Tokën, duke e transformuar shumicën e popullsisë së botës në vampira. Njerëzit tani janë një specie në rrezik - të detyruar të fshihen ndërsa përndiqen dhe kultivohen nga vampirët. Gjithçka është në dorë të Eduard Daltonit, një studiues vampir që refuzon të ushqehet me gjak njerëzor, për të zbuluar një zëvendësues gjaku që do t’i ushqejë vampirët dhe do të shpëtojë këta pak njerëz që kanë mbetur. Por koha dhe shpresa po mbarojnë...

Komente