Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Dassehra (2018) me titra shqip
Dassehra (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin Dassehra (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Dassehra (2018) ne gjuhen angleze
Kjo është historia e një polici të ndershëm i cili është i rrethuar nga rrethana të pafavorshme. Është një film emocionues i drejtuar nga krimi dhe politika. Filmi sillet rreth sfondit të një shteti politikisht të pa qëndrueshëm, i cili tregon rrjetin e mafias së një politikani, një vend krimesh serioze, politikanësh dinakë, kriminelë të mjerueshëm.

Aktoret Kryesor
Komente