Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Dangerous Lies (2020) me titra shqip
Dangerous Lies (2020)

Kerko burime online per te shikuar filmin Dangerous Lies (2020) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Dangerous Lies (2020) ne gjuhen angleze
Kur një i moshuar i pasur vdes dhe i lë të gjithë pasurinë kujdestares së tij, ajo përfshihet në një rrjetë mashtrimesh dhe vrasjesh. Për të mbijetuar, asaj do t'i duhet të dyshojë te qëllimet e gjithkujt, përfshirë këtu edhe te njerëzit e saj më të afërt.

Aktoret Kryesor
Komente