Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Damsel (2018) me titra shqip
Damsel (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin Damsel (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Damsel (2018) ne gjuhen angleze
Në Perëndimin e Largët të rreth viteve 1870 një i ri amerikan merr një udhëtim për t'u martuar me të dashurën e zemrës, duke përfshirë dhe një pastor të ri i cili do celebrojë dasmën. Por gjërat shkojnë në rrjedhën e kundërt nga çfarë ishin menduar.

Aktoret Kryesor
Komente