Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia

Regjizor: Ivan Cappiello


Shfleto te gjithe filmat e Ivan Cappiello
Regjizor: Marino Guarnieri

Director, animator, illustrator was born and grow up and based in Naples. Assistant director, head of 2D and editor of the animated feature film L'arte della felicità (2013), produced by Mad Entertainment and winner of the European Film Awards in 2014 for Best European Animated Film. After working as a graphic designer, through all forms of...
Shfleto te gjithe filmat e Marino Guarnieri
Cover e Filmit
Filmi Cinderella the Cat (2017) me titra shqip
Cinderella the Cat (2017)

Kerko burime online per te shikuar filmin Cinderella the Cat (2017) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Cinderella the Cat (2017) ne gjuhen angleze
Hirushja lufton që t'i shpëtojë planeve të liga të njerkës dhe gjashtë vajzave të saj. Të gjithë jetojnë në bordin e anijes "Megaride", një anije e bllokur në portin e Napolit, një qytet me të ardhmen e shkatërruar.

Komente