Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Churchill (2017) me titra shqip
Churchill (2017)

Kerko burime online per te shikuar filmin Churchill (2017) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Churchill (2017) ne gjuhen angleze
Vetëm dy ditë para ditës së sulmit të forcave aleate ndaj nazistëve, Uinston Çërçilli, i frikësuar nga përsëritja e gabimeve të së kaluarës, nuk pranon të fillojë fushatën, nga e cila varet e gjithë lufta. Ndërsa përplaset me kundërshtarët e tij politikë dhe mes një luhatjeje të fortë mendore e fizike, udhëheqësi i trazuar merr mbështetjen e palëkundur të gruas së tij. Me forcë dhe zgjuarsi, ajo përpiqet të parandalojë rënien e tij fizike, mendore dhe shpirtërore, ndërsa e frymëzon, për të arritur madhështinë.

Aktoret Kryesor
Komente