Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Center Stage (2000) me titra shqip
Center Stage (2000)

Kerko burime online per te shikuar filmin Center Stage (2000) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Center Stage (2000) ne gjuhen angleze
Një grup prej 12 adoleshentësh me prejardhje të ndryshme regjistrohen në Akademinë e Baletit Amerikan në Nju Jork. Për t'u bërë balerinë, secili përballet me problemet dhe stresin e stërvitjes dhe ecjen përpara në botën e vallëzimit.

Aktoret Kryesor
Komente